Der findes så mange forskellige former for pyntepuder, at det af og til kan være svært at få et overblik. Og et overblik er vigtigt for at kunne finde de helt rette ting til dit eget hjem, som matcher din personlige indretning. Vi forsøger at gøre det nemmere her på Pudeguiden ved f.eks. at inddele alle pyntepuderne i forskellige kategorier, så man både kan kigge efter brand, farve, type, form osv. når man er på jagte efter nye puder til hjemmet!

I indlægget her vil vi kigge lidt på puder med tekst og hvilke muligheder man hvis det lige netop er en pude med tekst man har sat sig i hovedet. Udover indlægget her, som skal inspirerer og guide, så kan du finde en helt kategori med puder med tekst, hvor du kan kigge hele udvalget af netop denne type pyntepude igennem. Rigtig god jagt!

Hvilke puder med tekst findes der?

Indenfor netop denne kategori er der også en del at kigge efter, men det er langt fra alle brands der laver pyntepuder med tekst. Nogle brands har lavet et par få, nogle slet ingen mens andre sætter en stor dyd i at lave et bredt udvalg af flotte puder med tekst.

Et af disse er blandt andet Ellos Home. Ellos Home adskiller sig ved næsten udelukkende at sælge pudebetræk, hvor man selv skal indkøbe en monteringspude til. Dette gør at de kan holde priserne i bund og give alle en chance for at købe flotte nye pyntepuder til hjemmet lidt oftere. Mange af pudebetrækkende fra Ellos Home er dekoreret med tekst og vi har udvalgt tre flotte eksempler til jer her.

 

Et andet brand der gør det godt indenfor puder med tekst er Bloomingville. Brandet har en meget stor diversitet i deres udvalg og derfor har man gode muligheder for at finde noget man synes om ved netop dette brand. De tør adskille sig lidt fra mængden ved at lave pude i anderledes former og i unikke materialer.

Det sidste brand der har lavet lidt flotte puder med tekst er House Doctor. House Doctor er kendt og elsket af mange og de har også lavet nogle rigtig skønne pyntepuder af forskellige varianter. I deres udvalg gemmer der sig nogle enkelte med tekst, som vi også synes i skulle præsenteres for.

Hvordan indretter jeg med puder med tekst?

Du kan indrette med puder med tekst præcis på samme måde som almindelige pyntepuder, du skal dog helst undgå at placere to puder med tekst ved siden af hinanden i f.eks. sofaen, da dette blot vil skabe forvirring. Brug hellere puden med tekst som blikfang og sæt den sammen med ensfarvede puder, en cylinderformet pude eller puder mønstre.

Puder med tekst fungere også rigtig godt alene f.eks. i en lænestol eller i entréen på en lille bænk. En pude med tekst er alsidig og spændende men sørg altid for at vælge en med en tekst du ikke bliver træt af efter kort tid, dette ville være en skam!