Grøn er en dejlig farve og med den voksende plantetrend er farven blot blevet endnu mere hot! Selvom man selvfølgelig ikke skal indrette hele sit hjem i grønt, så er det en farve man ikke skal være bange for at bruge en masse af. Den findes nemlig i å uendelig mange nuancer og det er en farve man bliver glad i låget af at kigge på.

Hvilke grønne puder findes der?

Den findes en lang række grønne pyntepuder. Nogle der er helt græsgrønne andre mint grønne og nogle med kun en smule grønt i kombineret med andre flotte farver. Vi har taget et lille udvalg af nogle flotte grønne puder med for at vise frem. For med en grøn pude går man ikke helt galt i byen.

HAY dot puder er ikke en nyhed, men det gør dem dog ikke mindre populære. For med en flot pude fra HAY, får du en holdbar, tidsløs og flot pude der kan passe ind i de fleste danske hjem. Den flotte klare grønne farve gør den ikke mindre flot og den lyser hvert et rum op.

En noget anderledes grøn pude er denne neon grønne pude med motivet af et egern fra Areaware. Areaware har lavet en flot og unik pudekollektion med dyremotiver der er inspireret af 60’erne popart. Med denne neon grønne pude får du uden tvivl skabt blikfang og så kan man bare ikke andet end at holde af det kære motiv.

Velour er lækkert og det er yderst populært især i boligindretningen lige i øjeblikket. House Doctor har lavet en flot kollektion af velour puder, som ikke koster det vide ud af øjnene. Denne flotte støvede grønne model er slet ikke til at tag blikket fra og vi tør slet ikke tænke på hvor blød og lækker den er at ligge op af.

Lidt grønt til børneværelset pynter også og de flotte og børnevenlige pyntepuder fra Ferm Livings børnekollektion er altid et hit! Motiverne er kære og farverne afbalanceret og imødekommende. Denne fine grønne pude her har motivet af en ræv og er en pude kun meget få børn og for den sags skyld også deres forældre ville kunne modstå.

Hvor finder jeg nemt de grønne puder?

På pudeguiden har vi samlet alle de flotte grønne puder under en kategori for at gøre det nemt og overskueligt for vores besøgende at finde frem til den helt rette grønne pude. Der kommer hele tiden nye puder til, så det er bare med at holde øje