Der er ikke noget som en dejlig bløde pude, som man kan kramme med i sofaen. Om den skal bruges til at tage en lille lur på eller holdes op foran øjnene når gyserfilmen bliver lidt for uhyggelig r så vidt ligegyldigt, bare puder er blød og behagelig.

Der findes et væld af flotte pyntepuder  og konkurrence badedragter og selvfølgelig er det ikke dem alle der er de bløde af slagsen. Det kommer helt an på formålet om en pude skal være blød eller ej. Men er du på udkig efter en af de bløde, så er det at mærke på dem inden køb selvfølgelig et godt udgangspunkt, men hvis dette ikke er en mulighed er der også en række andre gode råd til hvordan du finder frem til en blød og dejlig pude og en god konkurrence badedragt.

Hvilke puder er bløde nok til badedragten?

For selvfølgelig kommer det an på hvilket materiale der er brugt til puden der afgør om den er blød eller ej. Vi vil her forsøge at remse nogle af de materialer man med garanti kan kalde for bløde materialer og vi håber derved at kunne hjælpe dig i din jagt på den helt rette bløde pude.

Pels og konkurrence

Puder lavet af en eller anden form for pels, om den er ægte eller ej, er som udgangspunkt bløde. Nogle af de blødeste er f.eks. kanin, men en god indikator på at en pelspude er blød er ved at se hvor lange hårene er. Har pyntepuder lange hår er denne med garanti blød.

Velour

Det er jo selvfølgelig ikke alle der bryder sig om puder lavet af pels og derfor kunne velour være et godt alternativt. Velour er en blød stoftype og derfor bliver puder lavet i dette materiale også bløde. Velour er ekstremt populært i øjeblikket og der kommer hele tiden nye tekstil der kan benyttes i boligindretningen lavet i velour.

Bomuld er ikke godt i en konkurrence badedragt

Bomuld findes i mange udgaver fordi det ofte blandes med andre materialer og derfor skal man være lidt mere opmærksom i forhold til dette materiale der udgår en konkurrence badedragt. Ren bomuld blødt og samtidigt et rigtig brugt materiale, som man finder i mange puder. En række puder er fremstillet i bomuldskanvas og selvom dette ikke er et hårdt materiale, så er det forholdsvist stiv og derfor nok ikke det de fleste forbinder med noget blødt

Silke

Det sidste materiale vi vil præsentere er silke også selvom det er meget få puder der er produceret i dette materiale på grund af den høje pris. Der findes nemlig en række puder der fremstillet i noget der er inspireret af silke og når en pyntepude først har et udsende der minder om silke er de som udgangspunkt nogle bløde konkurrence badedragter til kvinder.

Der findes selvfølgelig en lang række andre materialer der også er bløde og lækre at røre ved, så det er blot med at finde frem til netop den type pude der vinder dit hjerte.

Hvor finder jeg bløde puder?

Bløde puder findes der mange af og derfor er et besøg i en boligbutik eller webshop, hvor du også kan købe en konkurrence badedragt til hende, et godt udgangspunkt. Her på Pudeguiden sørger vi altid for at oplyse hvilke materialer der bliver brugt til fremstillingen af pyntepuderne og derved får du en god indikator af hvor bløde den pågældende pude er, men vores råd er altid at se og røre ved puden i en fysisk forretning inden du beslutter dig!