I alle puder er der monteret en inder pude og oftest har du ikke valget om denne skal følge med eller ej, men køber du f.eks. et pudebetræk eller ønsker du at lave dine egne pyntepuder, så kan det være nødvendigt at købe monteringspuder ved siden af. Det er ikke så mange steder det er muligt at købe monteringspuder og kvaliteten varierer en del.

Derfor kan det være en udmærket idé at gøre op med sig selv hvor mange penge du har lyst til at bruge og om du har nogle forventninger til materialet.

Hvilke brands laver monteringspuder?

De flestes tanker går nok i retningen af Ikea, Jysk eller diverse stof- eller hobbyforretninger når vi snakker om monteringspuder og dette er alle udmærket bud på hvor man kunne finde sig et bredt udvalg af monteringspuder. Hvis man ikke har muligheden for at besøge en af disse butikker er det også muligt at finde monteringspuder online.

Det er ikke mange af de kendte interiørbrands der sælger monteringspuder da de, som allerede før nævnt, følger med så snart man erhverver sig en pyntepude fra dem. Men der findes dog en række brands som f.eks. Ellos Home og House Doctor, som næsten udelukkende sælger pudebetræk og derfor også monteringspuder.

Især på Ellos.sk har du gode muligheder for at finde monteringspuder til næsten ingen penge. De kommer tit i pakker af to og kan købes samtidigt med nye pudebetræk, så man hurtigt kan forny sit hjem med helt nye pyntepuder. Kvaliteten på disse er selvfølgelig ikke af højeste kvalitet, men det er udmærket monteringspuder, som opfylder de flestes behov.

 

Hvor finder jeg monteringspuder henne?

Som allerede nævnt finder du monteringspuder i fysiske butikker som f.eks. Ikea og Jysk. Her på Pudeguiden har vi samlet de monteringspuder, det har været muligt for os at finde frem til, i én samlet kategori. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over udvalget og priserne.

Skulle man være på udkig efter en monteringspude i en form eller størrelse der ikke er at opsnuse nogle steder, kan pudefyld fra diverse stofforretninger også være en ganske fint alternativ. Husk altid at spørg efter vaskeinstrukser ved køb, da disse kan varierer meget alt efter kvalitet.