Pyntepuder behøves ikke at være kedelige og upersonlige for med foto print har du mulighed for at få billeder af dine kære, feriebillederne eller noget helt tredje lavet som f.eks. en pyntepude.

Der er et væld af muligheder og det er blot med at komme i gang og undersøg mulighederne, for lige netop dine idéer.

Hvordan laver jeg puder med mine egne fotos?

På nettet samt i diverse kopi- og fotoforretninger er det i løbet af de sidste par år blevet populært at benytte sine egne billeder til andet end blot et almindeligt billede, der kan sættes i et fotoalbum. Mulighederne er uendelige og hvis du har nogle billeder liggende der bare brænder for at blive brugt til noget helt unikt, så er det bare med at komme i gang.

Pyntepuder er kun en af de muligheder du har, men det er bestemt en unik og meget brugbar måde, at benytte sine billeder på til noget helt specielt.

Hvilke fotos egner sig til at bruge på pyntepuder?

Det at printe på stof som kan benyttes til en pyntepude er ikke den nemmeste proces og det er ikke alle billeder der er egnet til det, desværre. Man skal sørge for at det er et billeder af høj kvalitet, som ikke er slørret og så selvfølgelig at det er et billede man har lyst til at have stående fremme og kigge på dagligt.

I forhold til formatet skal man også overveje hvilket billeder der vil tage sig bedst ud. De fleste steder der printer på stof har generelle størrelser man kan vælge efter og man skal derfor være meget omhyggelig med at vælge et billede der fungere f.eks. kvadratisk.

Hvor finder jeg pyntepuder med fotos?

Hvis du ikke selv ligger inde med nogle flotte fotos, som du kunne tænke dig at lave pyntepuder af eller ikke er interesseret i at skulle igennem sådan en proces, så findes der også en masse flotte pyntepuder med fotos fra diverse interiør brands.

Indenfor naturen og dyreriget er blandt andet By Nord virkelig dygtige til at benytte flotte fotos på deres store udvalg af pyntepuder. Hvis man vælger en pude herfra får man en flot pude i udsøgt kvalitet. Selvfølgelig vil puden ikke være unik, som hvis du lavede din helt egen, men da der findes så uendeligt mange flotte pyntepuder er det ikke alle der vil falde for lige netop den du har udset dig.

Der findes en lang række andre brands der også forhandler pyntepuder med fotos og her på Pudeguiden er alle disse samlet under én kategori, så du hurtigt kan finde frem til den helt rette for dig.