På denne side finder du en række lækre sofapuder, fra de støreste danske og internationale pudeproducenter. Udvalget af sofapuder er for mange for stort, og det kan derfor være svært at vælge de helt rigtige puder. Herunder fremviser vi en række af de bedste brands, og du skal således blot vælge hvilken af disse du ønsker at få fremvist sofapuder fra.

Du skal blot vælge hvilket brand du ønsker at se sofapuder fra, og alle sofapuder tilknyttet dette brands vil blive fremvist. God jagt efter den rette sofapude til din indretning.

Sådan vælger du de rigtige sofapuder

Er du på udkig efter den helt rette sofapude? Det kan være svært at finde den eller de rette puder til sofaen – hvilke farve skal de være? hvor mange skal der være? Hvor store skal de være? Vi har skrevet en guide til, hvordan du vælger de rette sofapuder, som du kan læse her. Herunder har vi samlet nogle af de vigtigste tips, når det kommer til at købe de rigtig sofapuder online. Følg disse råd, og du vil være sikker på at få de bedste sofapuder hjem i boligen.

  1. Benyt store sofapuder (større ned 50×50 cm) for at skaber en lounge-stemning, og små sofapuder for at skaber en mere minimalistisk stemning. Et plus ved de største puder er, at de også kan ligges på gulvet og benyttes som gulvpuder, hvis der skulle opstå pladsmangel foran tv’et.
  2. Prøv et miks af forskellige former af sofapuder, hvor du blot holder fokus på at enkelte elementer fra enten farven, mønsteret eller form går igen fra pude til pude.
  3. Benyt et ulige antal af sofapuder, hvilket skaber asymmetri i en symmetrisk sofa.
  4. Benyt lyse sofapuder, hvis din sofa er i mørke farver, og omvendt anvendt mørke sofapuder, hvis din sofa er lyse farver. Forsøg dog at stadig at skabe en forbindelsen (enten ift. farve, mønster eller tekstur) imellem sofaen og sofapuden.
  5. Benyt gerne 1-2 forskellige puder ift. tekstur, hvilket kan være med til at give mere fokus på sofapuderne fremfor sofaen.

Det sidste rigtig tip der skal komme herfra er, at når man vælger denne type puder, så skal man nogle gange tage en chance. Hvis man bliver ved med at købe puder der minder om de gamle, så sker der aldrig noget i sofaen. Tag derfor chancen og prøv f.eks. en pude som matcher en farverig eksisterende farve i stuen, som skaber forbindelse imellem denne og sofaen samtidig med, at denne kan agere som blikfang i stuen.