Lav dine egne broderede puder

For mange er det at brodere, nok noget man forbinder med sin mormor og bestemt ikke noget, man kunne forestille sig på sine egne puder i stuen. Men ligesom med strækning og hækling har brodering også fået et comeback og derfor er de bestemt værd at kigge efter.

De traditionelle blomster motiver kan man selvfølgelig stadigvæk godt falde over af og til, men hovedparten af de broderede puder der bliver kreeret nu, har noget helt andet end blomster på tapetet.

Hvor finder jeg broderede puder?

Der findes en række interiørbrands der laver broderede puder af den ene eller anden art, men hvis man vil have det helt store udvalg skal man vende blikket mod udenlandske sider eller sider hvor kreative sjæle sælger ud af deres flotte påfund. Vi tog her på Pudeguiden et kig på nogle af de broderede puder som man kan finde på f.eks. Etsy og blev meget imponeret. Kreativiteten ville ingen ende tage og der findes virkelig nogle imponerende flotte broderede puder.

Der findes som sagt nok få interiørbrands der har bevæget sig ud i de broderede puder og HAY har blandt andet forsøgt sig i deres kollektion Wrong for HAY, med stor succes. Puderne er unikke og spændende at kigge på.

PÅ Pudeguiden finder du en række broderede puder og vi har valgt at samle dem alle under en kategori for at give dig overblik over udvalget. Det er desværre ikke et prangende udvalg vi kan præsenterer lige i øjeblikket, men som med alt andet i interiør og indretnings verdenen, så er pyntepuder også under udvikling og der bliver fundet på nye spændende designs hver evig eneste dag.

Hvordan broderede jeg min egen pyntepude?

Vi skal ikke gøre os kloge på hvordan man broderer sine egne puder, men det er selvfølgelig en spændende vej at gå der giver dig gode muligheder for at få den helt rette og unikke broderede pude som du har drømt om. Brodering er selvfølgelig et håndværk man skal mestre før man begiver sig i kast med et projekt af denne størrelse, men som ved alle andre håndværk findes der forskellige sværhedsgrader og man kan altid starte ud med det lidt mere simple indtil man har fået fat i principperne.

Hjemmelavede puder er selvfølgelig noget helt specielt, som man bliver glad for og er stolt over i rigtig lang tid. På nettet findes der en lang række opskrifter enten frit tilgængelige eller som kan erhverves for en smule penge. Der er også rig mulighed for at lære diverse teknikker ved at se videoer på Youtube. De kreative plejer bestemt ikke være kede af at dele ud af deres projekter og erfaringer. Rigtig god fornøjelse!