Der er intet svar på dette spørgsmål, fordi det afhænger af parret, og hvad der er vigtigt for dem. For nogle er seksuel kompatibilitet afgørende for et lykkeligt og tilfredsstillende forhold, mens det for andre måske ikke er så vigtigt. Men hvis du er single, find din kompatible escort her secretpleasure

 

Her er nogle ting at overveje, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvor vigtig seksuel kompatibilitet er for dig:

 

  1. Har du lignende seksuelle lyster? Hvis du er en person, der har en høj sexlyst, men din partner ikke er så interesseret i sex, kan dette være et problem. På den anden side, hvis sex ikke er en prioritet for nogen af ​​jer, så er det måske ikke så vigtigt.

 

  1. Deler du de samme seksuelle interesser? Hvis du er til BDSM, men din partner ikke er til den slags, så kan seksuel kompatibilitet være et problem.
  1. Er du åben for at prøve nye ting? Hvis I er åbne over for at udforske hinandens seksuelle interesser og prøve nye ting, så er seksuel kompatibilitet mindre af et problem.
  1. Føler du dig seksuelt opfyldt? Hvis du ikke er seksuelt kompatibel med din partner, men du stadig føler dig seksuelt opfyldt, så er det sandsynligvis ikke så vigtigt for dig.
  1. Er sex en vigtig del af jeres forhold? Hvis sex er en vigtig del af jeres forhold, og det er noget, I nyder at gøre sammen, så er seksuel kompatibilitet sandsynligvis vigtigere for dig.