Blå er en dejlig farve, som aldrig går af mode og at vælge en pyntepude eller to i blånuancer, er slet ikke noget dårligt valg! Det er selvfølgelig en smagssag, men de fleste finder den blå farve rolig og behagelig for øjet at se på. Der findes mange variationer af blå og når vi snakker pyntepuder, så bliver den blå farve brugt på uendeligt mange måder der alle er interessante at se på og nemt kan benyttes i ens indretning.

Blå er IN!

Blå er en hot farve i øjeblikket og derfor er det også nu at udvalget af blå pyntepuder rigtig boomer. Der er ingen tvivl om at det altid vil være muligt at finde blå puder og andre flotte interiør produkter til hjemmet, men vil man have det største udvalg, er lige nu, et glimrende tidspunkt at shoppe lidt rundt på!

Selvom man er vild med den blå farve skal man være opmærksom på at det ikke tager overhånd med alt det blå. For selvom farven er dejlig – ingen tvivl om det, så vil en sofa dækket i blå puder, hurtigt bliver i overkanten. Et par enkelte ensfarvede pyntepuder i blånuancer og dertil et par ed mønstre hvor den blå farve indgår i den ene eller anden grad er en god måde at indrette med blå puder på!

Hvorfor vælge blå puder?

Som med alt andet til indretningen, skal man selvfølgelig ikke vælge noget man ikke selv synes er flot, blot fordi et boligblad, en blog eller en webshop dikterer at nu er det dette produkt der er hot! Man skal selvfølgelig kun vælge en blå pude, hvis man synes denne er flot og den passer ind til ens eksisterende indretning.

Vi vil dog slå et slag for blå puder, fordi vi selv finder dem meget tiltalende og er sikre på at mange deler denne holdning. Blå puder en nemlig flotte og de vil uden tvivl klæde de fleste danske hjem, med deres rolige og behagelige farve.

Hvor finder jeg blå puder?

Om man leder efter helt blå puder eller blot puder med et mønster eller et motiv hvor blå indgår, så er der et væld af muligheder. Hvis man er mest til fysiske butikker findes der en lang række interiør butikker i de større danske byer og i de største har flere stormagasiner også afdelinger dedikeret til de mange flotte ting til boligen.

Hvis man kan forene sig med at handle på nettet, kan dette være et rigtig godt udgangspunkt især i forhold til pyntepuder. Det kan nemlig hurtigt bliver uoverskueligt i en fysisk butik, da man oftest skal besøge flere for at danne sig et overblik over udvalget. Ved online køb kan man nemmere danne sig det store overblik og derved finde frem til den helt rette pude. På Pudeguiden forsøger vi at hjælpe på bedste vis. Ved hjælpe af vores farveguide kan du hurtigt finde frem til de blå puder, som diverse interiør butikker har fremme netop nu!