Mange tror at sexdukker er et relativ nyt fænomen. Det er faktisk helt ved siden af. Det eneste nye ved sexdukker er materialerne de er lavet af samt de fantasifulde design. De mest moderne sexdukker er baseret på silikone. Silikone er et syntetisk materiale, der har egenskaber der minder om menneskeligt kød og hud. Det accepteres også meget godt af kroppens og bliver ikke afstødt som de fleste andre materialer. Derfor bruges silikone som implantater i kosmetisk kirurgi.

Silokone implantater er ikke kun ekstra store og tilsyneladende mere sexede bryster eller balder. Det bliver også til vævsrekonstruktion, som fyldmateriale. Hvis nogen fx har mistet en del af ansigtet pga. et alvorligt uheld, kan kirurger rekonstruere området med hjælp af silikone.

Tre hurra for mangfoldigheden

Sexdukker kommer i mange modeller og udformninger. Alle sexdukker falder under kategorien onaniprodukter. Det er jo hvad de bruges til. De mest simple, koncentrer sig om det absolut nødvendige: fleshlight modellen, med en åbning der ligner en vagina. Det næste trin er en røv med de respektive åbninger. Det kan da allerede bruges til at skabe en illusion om rigtig samleje.

Så er der en slags torso som består af underliv med røv, strittende bryster samt arm- og ben stumper. Den halve dame ligner noget der er udsluppet fra en tryllekunstners show: den nederste halvdel af en kvindekrop, med ben, fødder og søde tæer, op til taljen. Og sidst er der helkropsdukken. Det er en fuldstændig syntetisk kvinde, som kan opfylde stort set alle seksuelle ønsker.

Helkrops sexdukker har et metalskelet, som gør dem bøjelige. Det har de halve kroppe også. Dem kan du sagtens bøje i alle mulige og umulige positioner. Især de umulige positioner giver helt nye erfaringer, som kun en gummikvinde eller en sili-kone kan være med til.

Sexdukker har en lang historie

Hvor langt sexdukker går tilbage i historien vides ikke. Men de kan i hvert fald dokumenteres helt tilbage til 1600 tallene. Det var tidsperioden med de store opdagelsesrejser. Sejlskibe, propfyldt med mænd af alle aldre, som var stuvet sammen i månedsvis. Nogle af de helt store rejser tog op til flere år. Det siger sig selv, at der opstår visse behov. Og når disse behov ikke bliver kommet i møde opstår der spændinger og konflikter.

Testosteron er ikke til at spøge med. Det mandlige kønshormon styrer ikke kun seksualdriften men også aggression. En flok mænd, der er isoleret på et skib i månedsvis med så godt som intet albuerum, kan gøre et skib til en krudttønde når deres drifter ikke får afløb.

Derfor medførte mange af skibene sexdukker. Disse renæssance sexdukker var lavet af stof, og udstoppet som en bamse. De gik rundt på tur, hvilket må have været voldsomt uhygiejnisk. Men det var langt fra det eneste hygiejneproblem på disse rejser.

Det er meget sandsynligt, at sexdukker allerede fandtes i antikken.

Lad piben drømme med em Pipedream doll

Pipedream er en amerikansk virksomhed der producerer sexdukker og andre onaniprodukter, til både mænd og kvinder. Pipedream kalder deres mest populære modelrække af sexdukker for ”Pipedream Fuck Me Silly”. Så kan man vel ikke være i tvivl om hvad deres produkter skal bruges til.

I fuck me silly sortimentet finder du følgende modeller:

  • Fuck Me Silly – Denne model er en torso med både en vaginal og anal åbning. Åbningerne i alle Pipedream sexdukker er 18 cm dybe, som bør være tilstrækkeligt for de flestes behov. Pipedream påstår at materialet ligner menneskelig til forveksling. Hvis man gav en kunde bind for øjnene ville det være svært for ham at afgøre om det var en dukke eller et rigtigt menneske. Hvis kropstemperaturen også matches, kunne der godt være noget om påstanden.
  • Pipedream Fuck Me Silly Realistisk – Denne model er lavet til doggy style knald. Det er nogle fyldige balder, der kan tåle at blive smækket og pumpet hårde. Jf. Pipestream er fissen et sandt kunstværk. Den er stram og suger sig godt fast om penis. Dukken kan også vendes rundt og tages forfra. For at give modstand er den lavet tung, med hele 9 kg vægt. Det gør den til den tungeste model i fuck me silly kategorien. Denne dukke har fået kælenavnet ”Pipedream mega fuck slut”. Efter sigende findes der brugere der mener at dukken er bedre end den ægte, levende vare.
  • Pipedream Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator – Det er den “halve dame”. En underkrop med lange sexede ben som angiveligt er formet efter en kendt pornoskuespillerinde. Skuespillerinden forbliver dog anonym, hvilket giver anledning til en del spekulationer. De lange, slanke ben gør det muligt at eksperimentere med både naturlige og unaturlige positioner.
  • Fuck Me Silly Bubble Butt – Bubble Butt er et onaniprodukt til alle de mænd der elsker en god røv. Den er designet til at tages bagfra, men som alle andre Pipedream sexdukker kan den også vendes om. Bubble Butt byder på nogle stærke hofter som du kan tage godt fat på. Den holder til de kraftigste stød du kan præstere.
  • Fuck Me Silly Petite – som navnet antyder, er det en ekstra stram fisse. Den har fået en del medieomtale, både her og i udlandet. Husk glidecreme, ellers kan det være svært at trænge igennem de stramme åbninger. Det gør jo ikke ondt på dukken, så at sige.

Pipedream Fuck Me Silly 2 realistisk real doll er den nyeste opdatering til fuck me silly modellen.

Drømmepiber, også til kvinder

Pipedream Fuck Me Silly produkter er ikke kun til mænd. Der findes også en kategori med mandlige sexdukker. Her har du modellerne:

  • Fuck Me Silly Man – det er en mandlig knæende torso med en kæmpe erigeret og livsægte penis. Helt ned til hårdpumpede vener. Der sidder også to golfbold-store nosser og mavemusklerne er en sixpack der ville få de fleste mænd til at blegne af misundelse. Du kan bruge denne dukke til et væld af forskellige stillinger. Særdeles velegnet er den til omvendt cowgirl.
  • Fuck Me Silly Dude – modsat Fuck Me Silly Man, ligger denne model på ryggen. Det er en torso med komplet overkrop. Igen med en imponerende sixpack og en drøm af en penis. Denne model kan bruges til mange forskellige positioner. Den er også fin til at øve blowjob på.
  • Fuck My Tight Ass Mega Masturbator – denne model kan bruges af bade mænd og kvinder. Den har en erigeret penis men også en anal åbning der kan bruges til lidt af hvert. Modellen er bevis på at Pipedream på ingen måde er snæversynet når det gælder seksualiteten.