En af de største udfordringer i ethvert længerevarende parforhold er manglende sexlyst. Derfor anbefaler vi sammen med flere eksperter, at du eksempelvis køber en pocket pussy. Men problemet er ofte ikke den manglende lyst i sig selv, men skyldes derimod nogle andre mentale udfordringer, manglende kommunikation eller en kombination af begge.

I denne korte, men effektive guide får du 3 tips til mere sexlyst, som du kan gå i gang med på egen hånd. Du kan også overveje at inddrage din partner i et eller flere af tipsene, som desuden kan benyttes af begge køn.

En Pocket pussy kunne være løsningen

Der er ingen tvivl om, at det at mangle sex lyst kan være en svær tid for de fleste. Idet man jo bare gerne vil have det godt med sin partner, og derfor undrer sig over hvorfor man ikke bliver tændt. Adskille eksperter og sexologer har heldigvis et entydigt svar på dette.

Nemlig at anvende sexlegetøj og eksempelvis en pocket pussy. En pocket pussy kan nemlig vise sig, at være det helt rigtige medie for dig.

Der er nemlig ingen tvivl om, at sexlegetøj i sin helhed er fantastisk legetøj. Specielt kan vi tale varmt om pocket pussy, som virkelig har fået mange par tilbage til deres sex lyst.

Pocket pussy til sexlyst

Nedenstående har vi listet andre alternativer end sexlegetøj og for eksempel en pocket pussy:

1 – Dyrk mere motion

Motion er en vigtig del af missionen om at få sexlysten tilbage. Dette skyldes primært 2 ting:

  1. Når du får pulsen op at køre og blodet til at pumpe godt rundt i kroppen, så er din krop også mere modtagelig over for fysiske berøringer. Du bliver med andre ord nemmere opstemt.
  2. Motion udskiller også stoffer i hjernen, som er med til at give dig mere mentalt overskud og et bedre selvværd. Denne mentale del hænger stærkt sammen med mængden af sexlyst, som du også kan læse mere om i tip 3.

2 – Fokuser på sex

Da sex og sexlyst ofte er en meget mental handling, er det vigtigt, at du indstiller din hjerne og dine tanker på sex. Tænk sex, se sex, læs sex, og fokuser på sex.

Du kan bruge frække noveller, pornofilm, sexlegetøj og lignende.

3 – Vær god mod dig selv

Manglende sexlyst skyldes i mange tilfælde lavt selvværd eller manglende selvtillid. Hvis du har det svært med dig selv, psykisk eller fysisk, vil du også have svært ved at give dig hen til din partner.

Forsøg at blive opmærksom på, hvilke dele af dit liv, der går dig på. Det er ofte en mental ændring, der skal til, så vær opmærksom på ikke at være for hård ved dig selv i hverdagen.

Det kan lyde klicheagtigt, men du skal elske dig selv, før du virkelig kan tillade andre at elske dig. Jo bedre selvtillid du skaber, desto nemmere vil sexlysten komme igen.


Vi anbefaler dette kursus: Få sexlysten tilbage

manglende sexlyst - køb en pocket pussy

Hvis du gerne vil have professionel hjælp af en sexolog til at få sexlysten tilbage, så vil vi anbefale dig at tage et nærmere kig på ”Få sexlysten tilbage” – et kursus af Maj Wismann.

Den helt store fordel ved dette kursus er først og fremmest, at det virker, men også at det foregår online. På den måde kan du selv bestemme, hvor og hvornår du ønsker at lære, hvordan du får din sexlyst tilbage.