Mange af dem, der er for beskyttet sex og er imod uønsket graviditet, er loyale brugere af kondomer. Og for dem er det kun de bedste slags, der gør. Det er virkelig vigtigt, at den slags kondom, som par bruger, er af højeste kvalitet. Kun disse produkter kan give dem fuld ro i sindet før, under og efter samleje.

Det må være grunden til, at mange brugere kun holder sig til de store mærker, hvad kondomer angår. De populære mærker kan garantere, at deres produkter har gennemgået streng kvalitetskontrol, og at de fungerer fuldt ud som designet. Med det er det eneste, der er tilbage for par at gøre nu, at bruge dem så specifikt som instruktionerne på etiketten angivet.

Valg af kondomstørrelse

Der er forskellige ting at overveje, hvad angår valg af kondom, og størrelse er faktisk en af de vigtigste overvejelser. Når du køber kondomer, skal du først kontrollere, om der er størrelsesklassifikationer eller begrænsninger på etiketten. Vælg derefter den, der passer lige til dig. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal få, skal du købe de to, der er tættest på din vurdering. Det er vigtigt at bestemme den rigtige størrelse, fordi hvis kondomet er for løst, kan det glide ud på dig. Og hvis det er for stramt, kan det muligvis bryde lige midt i handlingen.

Valg af materiale

Bortset fra størrelsen er materialet, der bruges til at fremstille kondomet, også af største betydning. Nogle mænd er allergiske over for latex, og latex er det mest almindelige materiale, der bruges til kondomer. Hvis dette gælder for dig, kan du skifte til andre muligheder, såsom polyurethankondomer eller polyisoprenkondomer. Læs etiketten for at vide, hvilket materiale kondomet er lavet af. På den anden side er FC2 den almindelige betegnelse for kvindelige kondomer. Denne slags anbefales, hvis I hellere vil have at den kvindelige partner er iført kondomet i stedet for manden.

Tekstur, form og tykkelse

Der er kondomer, der er specielt struktureret eller ribbet for ekstra nydelse. Mænd, der klager over mistede fornemmelser, når de bærer kondom, vil bestemt finde ud af, at disse fungerer meget bedre end de almindelige slags. Formen på kondomet kan også være en lille bekymring, især hvis manden ønsker sin formet på en speciel måde. Tykkelsen på et kondom spiller en vigtig faktor i disse dage. Nogle foretrækker det tyndt; andre lidt tykkere. Men uanset hvordan du vil have det, skal du ikke bruge to kondomer på samme tid.