I USA ser de rigtig meget frem til helligdagen valentinesday. De sender hinanden kærlighedsbreve og små gaver for at hylde kærligheden. Det er den 14. februar og vi har Danmark valgt adoptere denne tradition. Mange tilbringer dagen med deres partner. Det er dog ikke alle der har en kæreste lige præcis på valentinsdag. Dog er der uendelige mange muligheder for, hvad man stadig kan lave på valentinsdag uden en kæreste, som du kan læse om herunder.

Tilbring dagen med vennerne

Der er mange mennesker omkring en, som holder af dig og for den du er. En dejlig dag i biografen med familien i biografen eller en kop varm kaffe med en sød veninde er ideelt på valentinsdag. Det er jo en dag, hvor man fejre kærligheden generelt med dem man holder af. Det vil blive en hyggelig dag, hvor man bare kan slappe af og nyde personers selskab. Så grib telefonen og spørg din ven eller familie om de har planer.

Prøv noget nyt

Dagen kan også give anledning til at prøve nogle nye ting som du altid gerne har villet prøvet. En ide kunne være at udforske sin by. Det kommer an på hvor man bor, men hvis man f.eks bor i en storby så kunne du tage en gåtur rundt gennem de små gader, opdage nye cafeer eller tage på shoppetur. Hvis du kan vil undgå at kede dig på valentinsdag, så kan du kigge på nettet efter nogle ideer som du kan lave på dagen.

Tag på en date

Hvis man gerne vil satse på kærligheden, så kan man også tage på en date. Hvis du kender en sød person eller har skrevet lidt med en fra Tinder, så kunne valentinsdag være en oplagt dag at mødes med en. Man kunne sætte sig og få en øl sammen eller gå en tur så man får lidt sommerfugle i maven på valentinsdag. Hvis du er lidt nervøs for at spørge en ud, så kan du gå ind på Letstalkaboutit og blive lidt klogere på datinglivet.

Spa dag

En dag med selvpleje og afstresning er perfekt til en dag som valentinsdag. Hvis du bare ønsker at slå hjernen fra og ikke tænke vil på helligdage og kærlighed. Så kan du tage badekåben frem, tænde nogle stearinlys og fylde badekarret. Du kan også gå hele vejen og bestille en massage, så du rigtigt kan nyde valentinsdag.