Sexlegetøj kan være det rigtige krydderi når det kommer til at få et bedre sexliv.

Hvis forholdet er gået lidt i standby og hverdagen sørger for at i nærmest glemmer det intime helt. Måske det også er gået lidt død på at det er for meget det samme. Så er det på tide at gøre noget. Det nytter ikke at hun sidder og strikker sokker på sofaen mens han pudser fælge i garagen. Det gælder om at komme lidt ud af den kedelige hverdags-rytme. Det kræver bare at en af jer starter. 

Hun kan f.eks. overraske ham i noget lækkert og frækt lingeri, hvilket hurtig kan føre til noget sjov og ballade. Problemet er hvis det ender i samme kedelige stilling, hvilket måske er grunden til lysten dør lidt. Her gælder det som om at være lidt kreativ og modig. 

Det kan godt være i ikke lige er typerne der går i en sexshop og handler som var det jordens mest naturlige ting. Problemet er jo ikke større end at man så bare gør det online. Tag jer et glas vin og kig løs på nettet. 

Hvad slags sexlegetøj skal man købe?

Er i begyndere så skal man jo nok starte lidt mere forsigtig ud. Gør man ikke det kan man godt drukne lidt i det. Det kan være med en helt almindelig dildo eller vibrator. Det kan også være med et par bløde håndjern eller manchetter. Lidt dominans kan gøre underværker for et kedeligt sexliv. Det behøves ikke altid brumme for at give en god fornemmelse. Giv hende en øjenmaske på, bind hende til sengen og give en oplevelse hvor hendes sanser skal lidt på overarbejde. Som mand er det i øvrigt også sjovt at udleve sin dominante side. 

Noget der er blevet utrolig populær hos par er en parvibrator som We-Vibe. En u-formet vibrator der kan være ført ind under samleje. Den giver både stimuli til hende og ham. Alternativt kan han også tage en penisring på med indbygget vibrator. Den giver i øvrigt også en noget bedre erektion. Kraftigere og mere følsom erektion giver hende bedre orgasme og lader ham føle alt mere intensivt.