Hvis du er træt af at få ondt i hovedet eller nakken, når du sover med din nuværende hovedpude, kan det være, at du skal prøve at gøre dig selv en tjeneste og sove med en hovedpude med boghvedeskaller i stedet for. Det er noget relativt nyt, vi er begyndt at få øjnene op for her i Danmark, men i Asien har det været en tradition gennem rigtig mange århundreder, og det er endda kendt som en luksus at have sådan en pude, som du fx kan få dig, hvis du sover på de bedste hoteller.

Find sorte foldegardiner til soveværelset nu.

Kan formes efter hoved og nakke

En af de mange fordele ved at vælge en hovedpude med boghvedeskaller er, at du kan forme puden efter dit hoved og din nakke. På den måde kan du altså få støtte til hele området, som ligger på puden, og det kan være med til at hjælpe mod eventuelle spændinger og smerter, som du måske plejer at få ved at sove med din nuværende hovedpude. Du kan også selv vælge, hvor mange skaller der skal være i din pude, hvis du enten vil have den højere eller lavere, så den er meget nem at tilrette efter dine ønsker.

Meget åndbar

Du kan også se frem til at få dig en hovedpude, der er meget åndbar. Det vil med andre ord sige, at luften kan trænge igennem hovedpuden, og på den måde kommer du ikke til at svede på den, hvilket kan have sine fordele, hvis du er typen, der har det meget varmt om natten, eller som gerne vil undgå at svede meget i løbet af de varme måneder. Så er det et problem for dig, kan det også være noget, du kan løse ved at få en pude med boghvedeskaller i sengen.

Allergivenlig pude

Sidst, men ikke mindst, er der også her tale om en meget allergivenlig pude, da husstøvmider ikke har mulighed for at formere sig i puden, som det kan lade sig gøre i mange andre former for hovedpuder. Så har du fx husstøvmideallergi, er det en rigtig god idé at overveje sådan en pude her, da du på den måde kan være sikker på, at du kan sove med en “ren” pude hver eneste nat, hvor du ikke skal ligge og være bange for, at du pludselig ikke kan trække vejret eller begynder at nyse.

Køb de pæneste plissegardiner til soveværelset her.