Hvis der skal gang i den lumre hygge derhjemme, er der flere ting, I sammen kan overveje at gøre. Inden vi går igang, skal vi lige skynde os at nævne, at det altså er helt normalt, at det svinger i forhold til sexlivet. Det vil sige, at I i nogle perioder har mere sex end andre. Men det kan også være, at I lever et liv, hvor i jonglerer med børn, arbejde, indkøb og meget andet, hvor man desværre hurtigt kan glemme intimiteten, eller hvor I måske opbruger alt jeres energi, så I ikke har mere tilbage sidst på dagen, hvor det før i tiden lagde op til lidt skøn lagengymnastik. Piske sæt for alle er noget, I bør tjekke ud, og vi skriver selvfølgelig om hvorfor længere nede.

Sæt tid af i kalenderen

Åh, ja, det lyder enormt usexet, det ved vi godt. Og det kan faktisk være langt sværere, end det lige lyder. Betyder det så, at I skal sætte et kryds i kalenderen og sætte et konkret tidsrum af til det? Og hvem siger overhovedet, at I har lyst til sex på netop denne dag på netop dette tidspunkt? Ingen! Og det kan I altså heller ikke vide. Men bare dét at I sammen sætter jeg for at finde en dag i nærmeste fremtid, hvor I som udgangspunkt planlægger at være sammen – bare jer to. Det kan altså noget. Det viser, at I fortsat er sammen om det – også selvom det ikke lige sker. Og alene det kan sætte gang i noget godt.

Afprøv sexlegetøj

Sexlegetøj kan lyde usexet, og det kan være, at I begge, eller bare en af jer, slet ikke synes om idéen. Men vent lige. Det er faktisk noget, der kan sætte gang i noget spændende og frækt. Med sexlegetøj har I rent faktisk mulighed for at opdage sider af hinanden – sammen – som kan fungere enormt pirrende, og som måske kan få jeres sexliv på dagsordenen for alvor igen. Håndlavede piske kan måske være et sted at starte?