Åhhh brystvorteklemmer – et af mine favoritprodukter i kategorien bondage udstyr. Et helt fantastisk produkt som bare tjener så mange formål i så mange sammenhænge. Det er helt genialt.

Når du først har prøvet et par klemmer er jeg ret sikker på du ikke lige umiddelbart vender tilbage på den. Det er uden tvivl en af de produkter jeg har været personligt gladet for at få øjnene op for.

Jeg husker lige så tydeligt min første gang jeg fik klemt mine brystvorter af et par metal klemmer. Det var i den lokale swingerklub.

Den jeg plejede at kommer i. Nej du får altså ikke lige at vide hvilken.

Men måske vi mødes en dag. Nå, det var et sidespor, tilbage til min oplevelse.

Jeg håber den kan give den noget, noget værdi og nogle idéer til, inspiration og mod på at prøve brystklemmer.

Men jeg var nede i den her swingerklub. Min normale herre, som plejede at kontrollere mig var der desværre ikke denne gang. Lidt sørgeligt, men jeg måtte søge nye græsgang. Hurtigt syntes jeg egentligt, lad os kalde ham lars, at lars så meget sød og dominerende ud.

 

Jeg opsøgte ham. Han havde dog et ultimatum. Jeg skulle gå ud i det hemmelige rum og finde en attrap jeg aldrig havde prøvet før. Ellers ville han ikke lege med mig. Jeg vandrede lidt nervøs derud og det første der sprang i øjnene på mig var et par brystvorteklemmer.

Det var ikke lige det jeg havde allermest lyst til. Jeg har altid haft lidt et skævt forhold til såvel mine bryster som brystvorter. Det har ydermere resulteret i, at jeg ikke just synes stimulering af dem var verdens mest spændende ting – nok primært en psykologisk ting. Ikke desto mindre var det ikke det jeg faldt over først.

Selvom jeg ikke kan huske, hvad jeg i stedet greb skyndte jeg mig hvertfald tilbage med noget andet.

Hurtigt besluttede Lars sig dog for at det skulle være brystklemmerne i stedet. Han vidste udemærket jeg tidligere havde nægtet det. Han vidste også det omkring mine bryster og brystvorte.

Det gjorde egentligt ikke noget han tvang mig til at prøve et par brystvorteklemmer. Jeg kunne godt lide at han dominerede selv mine mindste beslutninger, selv omkring mit valg af bdsm udstyr og hvilket udstyr jeg valgte at lege bondage lege med ham med.

Det skulle dog senere vise sig at blive et helt fantastisk valg af ham til mig. Et valg jeg sent kommer til at fortryde. For brystvorteklemmer har siden den dag vist sig at være min nr. 1 produkt. Jeg eeelsker dem. Det tror jeg faktisk også du vil kommer til. Også selvom dine bryster ikke er der du bedst kan lide at blive stimuleret, eller lignende.