Er du usikker på hvilken pude du skal vælge til din sexdukke?

Godt du kom. I denne lille korte guide vil jeg introducere dig til lige akkurat den pude du skal købe til din sexdukke. Det er selvfølgelig afhængigt, alt efter hvilken sexdukke du har, hvor stor den er, og hvordan du bruger den.

JEg vil dog introducere dig for nogle gode guidelines til både hvordan og hvad du skla tænke på når du skal købe en sexdukke. Det kan du eksempeltvis gøre her: https://eroti.dk/de-7-bedst-sexdukker-til-maend/  Det er en super pålidelig forhandler, som sælger både sexdukker Lolita dukker og generelle andre onani produkter.

sex dukke

Du kommer rigtig langt med en god forhandler, og det finder du hos winkwink der.

Nu er vi så nået til hvilken pude du rent faktisk skal vælge.

Din sexdukke skal ligge godt

Hvorfor er det overhoved vigtigt, at du vælger rigtigt når du skal vælge en pude til en ‘dum’ sexdukke spørg du måske. Svaret er rimelig simpelt, det gør bare oplevelsen med din sexdukke en milliard gange bedre når den ligger stabilt. Som underlang fungerer en pude bare sindssygt godt.

Det siger min erfaring mig hvertfald. Sengens overfalde gør ofte at lagenet blot rykker sig umanerligt meget og det ødelægger både dukkens position og den fornemmelse det giver at kneppe den.

sexdukke

Når alt er sagt så er det som sagt vigtigt at du læser nogle gode anmeldelser omkring sexdukker inden du blot tager et forhastet valg.

Ud fra den dukke du har valgt, skal du så efterfølgende vælge en passende pude. Her er det som grundregel en god idé at vælge e pude i nogenlunde samme størrelse som din dukke.

Har du købt en fuld krops dukke, så er det også en god idé med en pude i ca. samme størrelse.

Det er det fordi en for lille pude vil gøre at sexdukken igen kommer til at sejle rundt, når du forsøger at have sex med den.