Kender du en, der snart skal flytte hjemmefra? Måske endda langt væk fra mor eller far? Du kan sikkert selv huske, hvordan det var.

Pludseligt skulle man stå for alting selv, der var aldrig mad nok i køleskabet, og pengene fik alt for hurtigt ben at gå på. Her får du nogle tips til, hvad du kan give en der flytter hjemmefra for første gang.

Puder og andet til boligen

Man står sjældent med møbler og andet interiør nok til at kunne fylde en hel lejlighed, når man flytter for sig selv første gang. Samtidig er der ikke noget mere ikke-hyggeligt end en halvtom lejlighed.

En god gave til hende eller ham, der skal bo alene, er små ting, som kan gøre lejligheden mere levende. For eksempel lækre sofapuder, billeder til væggen, et slumretæppe, stearinlys og lysestager eller vaser til blomster. Alle de der små ting, som gør at et hjem bliver hyggeligt, og som man nok ikke lige tænker først på, når man flytter første gang.

Hjælp til at finansiere møbler

En anden god gave kunne også være en sum penge. Det er nemlig en dyr omgang, når man skal flytte. Der skal måske betales depositum og der skal købes nye møbler, hårde hvidevarer med mere.

Det er selvfølgelig en ret dyr gave, men ikke alle unge er så heldige at have en børneopsparing, som de kan tage med sig over i voksenlivet. Mangler du en måde at finansiere den store gave på, kan du med fordel optage et billiglån online.

Her kan du ret hurtigt finde et forholdsvist billigt lån med hurtig udbetaling. Selv om det er en dyr gave er det helt sikkert en god gave, der gør gavn i mange år.

Den ultimative luksusgave

Mange forældre giver, halvt i spøg, halvt i alvor, de unge mennesker et tog- eller buskort, når de flytter hjemmefra. På denne måde er de i det mindste sikre på, at den unge kommer hjem på besøg en gang imellem.

Hvorfor ikke gå et skridt videre? Giv den unge mand eller kvinde en lækker cykel eller måske endda en knallert 45. At have sit eget køretøj, uanset om det er med rugbrøds- eller benzinmotor, giver den ultimative frihed. Samtidig er mor og far sikre på at få besøg mellem studier og fester, venner og fritidsjob. Om ikke andet når der skal fyldes op i fryseren eller vaskes tøj.