Sommeren er nær og det betyder at mange danskere drager afsted på ferie mod sydens sol og varme. Mange drømmer om at trække stikket, ligge på stranden, spise god mad og bare slappe helt af, inden et nyt arbejdsår begynder på ny. Men hvad hvis nu man ikke lige har fået sparet op til drømmerejsen i tide? Er der nogle ting, man kan gøre så? Det er netop dette dilemma, som vi behandler her i artiklen. Vi kommer med forskellige metoder til, hvordan du kan finansiere rejsen.

Optage et SMS lån

Den første løsning der falder de fleste ind er at optage et SMS lån. Det kan dog også være en risikabel løsning, da det sætter krav til, at du kan betale et relativt højt beløb tilbage om måneden efterfølgende. Har du en stabil økonomi og kan håndtere en ekstra udgift, så er der ikke noget i vejen med at optage et SMS lån, hvis du gerne vil afsted på drømmerejsen. Vi anbefaler dog altid, at du som minimum gennemsøger markedet og lægger et budget med dine udgifter og indtægter. På denne måde er du sikker på, at du har penge nok til at betale lånet tilbage. Kig også altid efter det billigste SMS lån ved at sammenligne låneudbyderne og indhente flere tilbud.

Ekstra arbejde

Ekstra arbejde kan du både lave på din nuværende arbejdsplads, hvis der er mulighed for dette, eller du kan finde et alternativt job. Det kan for eksempel være at køre med aviser hen over foråret, så du har penge til rejsen om sommeren. Det kan også være, at du kan et håndværk, som du kan tjene penge på. For eksempel at være frisør, lægge en terrasse, ordne have eller lignende. Husk selvfølgelig altid, at du skal betale Skat af pengene. Sådan ekstra arbejde i weekenderne eller om aftenen kan hurtigt være meget indbringende og kan gøre din drømmerejse lidt sjovere, end den ellers ville have været.

Opsparing

At opspare penge er naturligvis også altid en mulighed. Det kan dog være svært at nå, hvis du gerne vil rejse om en måned eller to. Det skal du vide i god tid, så du kan lægge penge til side på din opsparing. Nu ved du det dog til næste år, og derfor kan du begynde at spare penge op i god tid. Start så tidligt som muligt, så du skal lægge et så lille beløb til side hver måned. Så bliver opsparingen mere stabil. Lav eventuelt en oversigt over dine forventede indtægter og udgifter. Så vil du hurtigt kunne se, hvor meget du vil kunne spare op, når du nærmer dig din drømmerejse.

Dette var et par råd til, hvordan du kan få råd til din drømmerejse, hvis du ikke har penge nu.