De fleste mennesker tror, at de skal ligge fuldstændig lige med rygsøjlen for at få mest muligt ud af nattens søvn. Men sådan er det ikke nødvendigvis. Vi er skabt til at bevæge os om natten. Vi er skabt til at bevæge os hele tiden. Det er unaturligt at ligge stille. Det er unaturligt at sidde på en stol. Det er mere naturligt at gå, at bevæge sig rundt i underskoven eller klatre i træer. Men nu er det svært at passe ind i et almindeligt kontorjob. Der forventer de, at man skal sidde og arbejde. Det ville se mærkeligt ud, hvis man begyndte at stå på hovedet eller dansede rytmisk i hug position under mødet. Sådan er det bare ikke normalt. De fleste ledere ønsker stabile medarbejdere. Det vil være lidt for provokerende. Men du kan gøre meget stadigvæk.

Eksperimenter med hjemmearbejdet

Måske er det her, du skal finde en ny og anderledes position per halve time. Det kan ikke være rigtigt, at kontorstolen er det eneste, du kan udføre dit arbejde med. Måske skulle du faktisk strække de haser eller noget andet sjovt. Måske er der en måde, hvorpå du kan komme i balance. Det der med computere er jo frygteligt usundt. Det at stirre ind i en skærm er der ingen, der har behov for. Der er virkelig ikke noget værre for rygsøjlen. Rygsøjlen skal ikke stabiliseres. Den skal trænes og helst hele tiden. Det er vigtigt for den at blive bevæget i mange forskellige retninger hele tiden i stedet for at blive belastet i en position. Sådan bør du virkelig gøre. Det skal nok vise sig at give sig godt ud.

Hvordan får du bevægelse ind om natten

Det er ret simpelt. Du vælger en madras med tilstrækkelig hårdhed, så du er tvunget til at bevæge dig. Så det bør du altså finde en måde, hvorpå du kan få det ind. Jo mere bevægelse des bedre. Du kan kombinere det med havearbejde, som rummer rigtig mange vitaminer, hvis du tænker på bevægelse. Der kan være muligheder i at finde kvalitets hindbærbuske nu. Der findes muligheder for de bedste grillmærker på markedet. Så kommer havearbejdet også lige så stille. Det er med at få bevæget sig hele dagen og natten, og inden længe har du solgt din seng, fordi du vil sidde på gulvet og bevæge dig op fra gulvet dagligt.