Om os

Om os

Velkommen til Pudeguiden

Vi er et par på henholdsvis 26 og 27 år, ved navn signe & philip, der har en stor passion for boligindretning. Når vi ikke rykker rundt på tingene i vores Store 5 værelses i København, så opretholder vi i fælleskab bloggen blabla.dk hvor anders står for at skrive de gode blogindlæg samt sørger for, at bloggen tager sig godt ud designmæssigt. philip håndterer de sociale medier, kontakt til samarbejdspartnere og generelt alt det tekniske bagvedliggende. Til dagligt arbejder philip med online markedsføring og signe studerer til Retail Designer, herudover har vi begge en kæmpe interesse for boligindretning.

Vores intention med blabla.dk er, at lave en god base for alle der måtte have en interesse for puder. Vi syntes personligt, at det kan være meget uoverskueligt at kigge på ting til hjemme online, da de store boligwebshop har et bredt udvalg sammenkoblet med en dårlig opdeling af produkter. På Pudeguiden.dk har man muligheden for hurtigt og nemt, at finde frem til lige præcist den eller de puder man gerne vil have, enten igennem brands, farver, størrelser eller typer af puder. Når man har fundet frem til den helt rette pude, kan man ved hjælp af vores prissammenligning hurtigt skabe sig et overblik over, hvilke sider der forhandler puden samt hvilken der forhandler den billigst. På denne måde behøver du ikke går udvalget igennem på alle de danske webshops, men kan nemt og hurtigt finde det hele på Pudeguiden.dk.

Hvis man ønsker at fordybe sig og lære om nye produkter, anderledes materialer, DIY’s eller lignende kan du kigger forbi bloggen, hvor vi jævnligt vil skrive omkring alt der relaterer sig til puder og indretning med puder.

Ønsker du jævnlig opdateringer fra Pudeguiden.dk? Så kan du nemt og følge os på Facebook og få alle nyhederne derpå