Vi er vant til at pyntepuder er firkantede og det er der jo nok en grund til. Firkantede puder er praktiske og ser godt ud, så det er der jo ingen grund til at ændre på, men hvis man skulle overveje en enkelt eller to pyntepuder i en anden form, så findes der heldigvis også sådanne.

Der findes en række forskellige former, når vi snakker pynte puder, som f.eks. cylinder formede, trekantede og ja så selvfølgelig runde. Der findes også en række pyntepuder, som har helt unikke former f.eks. som en hund, et ansigt eller noget andet fantasifuldt.

Runde puder? Hvorfor er det en god idé?

Men hvorfor så netop vælge en rund pude? Man skal selvfølgelig vælge noget man synes er flot, ligesom med alle andre ting til hjemmet. Så hvis du ikke kan finde en rund pude der falder i din smag, så er det nok ikke det rigtige valg for dig. Men det er en skam, for runde puder skiller sig virkelig ud fra mængden og giver dig en indretning som ingen anden.

En sofa fyldt med firkantede puder er hurtigt overset, men hvis en enkelt rund pude finder pladsen dertil, så får du en unik og spændende synergi, som folk vil standse op og kigge på. Runde puder kombineret med firkantede giver et helt særligt blikfang, som alle dine veninder vil være misundelige på!

Sådan indretter du med runde puder

Som nævnt herover fungerer pyntepuder i forskellige former rigtig godt i kombination med hinanden. Derfor skal man ikke gå ud og erhverve sig ti runde puder, efter at have læst dette indlæg. Nej man skal mikse og matche og på den både få den helt perfekte kombination af pyntepuder til sin sofa eller seng.

Runde puder fungere ligesom firkantede, men fordi de ikke har en naturlig flade, kan det godt henne af der er lidt sværere at få til at stå flot sammen med resten af sine puder. Der kræver dog bare lidt øvelse, samt at man ikke vælger en for stor pude eller en med for lidt fyld, så denne falder sammen.

Hvor finder jeg runde puder?

Runde puder findes ikke i stor stil, men der er dog nogle interiørbrands der har fået øjnene om for den flotte form. På Pudeguiden har vi samlet alle de runde puder under en kategori for at gøre det nemt og overskueligt for jer at se udvalget. Kategorien er ikke prangende endnu, men der kommer hele tiden nye pyntepuder til og mon ikke der med tiden også kommer nogle runde af slagsen snigende ind!