Home » Blog » Små puder kan bringe glæde hos de mindste

Små puder kan bringe glæde hos de mindste

Normalt vis vil man gerne have at pyntepuderne i sin sofa, på sengen eller i lænestolen har en vis størrelse, så de f.eks. kan give en et behageligt ryglæn, men til de mindste kan små puder være en ganske udmærket idé. Børn har jo selvfølgelig ikke brug for en pude der er så stor og for at de også kan have noget at hygge sig med i sofaen eller på gulvet foran fjernsynet, som samtidigt kan pynte og passe til indretningen i f.eks. stuen, ser er små puder det helt rette match.

De små puder er som oftest også designet efter at de er de mindste i familien der skal få glæde af disse. De kan sagtens benyttes sammen med de større puder, da f.eks. dyremotiver passe flot ind de fleste steder, men man kan også lade de små puder blive på børnenes egne værelser, så de selv kan tage dem med frem og tilbage hvis de skulle have lyst.

Hvordan indretter jeg børneværelset med små puder?

Det er ikke svært at indrette med små puder på et børneværelse og selvom de fleste børn måske ikke ligefrem har en sofa på deres værelse. Se puderne lidt ligesom bamser og placer dem på sengen, i legeteltet, på skrivebordsstolen eller andre steder hvor de små fine puder både kan være praktiske, men ikke mindst dekorative.

Og puder er ikke kun på grund af størrelsen nemt at få passet ind på børneværelserne. De flotte designs man kan før gør det også nemmere at placere dem hist og her, for de flotte motiver giver et smil på læben både blandt voksne og børn.

småpuder

Hvilke interiørbrands designer små puder?

Der findes en række danske design brands der laver puder i små størrelser. By Nord som laver flotte puder med imponerende dyreprint har også lavet en lang række små puder med baby dyremotiver på. De er ikke til at stå for og vil nemt kunne passe ind både på børneværelset, men også i stuen blandt de lidt større af slagsen.

Et andet brand der gør det godt, når vi snakker om små puder, er Ferm Living. Ferm Living laver hele børnekollektioner med søde og finurlige ting til de mindste og her findes der en lang række pyntepuder i små størrelser. Brandet gør det rigtig godt og man kan næsten ikke undgå at se et Ferm Living produkt på de danske børneværelser.

Hvor finder jeg små puder?

De små puder er at finde mange steder både på webshops og i fysiske boligbutikker. På Pudeguiden er alle de små puder gemt under en kategori, så I hurtigt kan finde frem til den helt rette til jeres hjem.

About admin

Jeg er en af skribenterne her på Pudeguiden.dk. Jeg vil bruge min viden omkring indretning, design mv. til, at vejlede dig igennem dine køb af puder på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*