Home » Blog » Puder med dyr for en hver smag

Puder med dyr for en hver smag

Når man snakker om puder med dyr, vil de fleste nok straks tænke på By Nord, som har designet en lang række flotte pyntepuder med dyremotiver. Puderne fra By Nord er alle med print og derfor meget realistiske, men der er et væld af muligheder når det gælder puder med dyr så lige meget om man er til det realistiske eller ej, så er der store chancer for at finde en pude med dyr, som lige netop du synes om!

Hvorfor vælge en pude med dyr?

Det nemme svar er, fordi du simpelthen ikke kan lade være! Dyr er skønne og noget de fleste bliver glade af at kigge på, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at købe et par puder med dyr, som kan friske din indretning op og gøre dig glad i låget. Som med alle andre pyntepuder, skal man selvfølgelig ikke fylde sofaen med dyrepuder, men et par puder med dyreprint ved siden af dine mønstrede eller ensfarvede puder, spiller bare rigtig godt!

By Nord - Pude - Hvalros1

By Nords populære dyrepuder

Som nævnt før, så har By Nord virkelig sat sig på markedet når vi snakker om puder med dyr. By Nord var et af de første brands der tog den nordiske natur og dyreliv til sig og lavede en lang række imponerende flotte puder i skøn kvalitet. Siden har mange forsøgt at gøre kunsten efter, men By Nord står stadigvæk i toppen og skal man have en pyntepude med en ugle eller ulv, så er det i By Nords retning man kigger.

By Nord har kun beskæftigede sig med realistiske prints, men der findes også mange andre puder med dyr, hvor der er eksperimenterede lidt med farverne eller fantasien har fået frit spild

Puder med dyr til de mindste

Der findes en række flotte og farvestrålende puder til børn eller babyer som enten er formet som dyr, har dyreprints eller har motiver påsyet som forstiller dyr. Her har bandt andet OYOY og Ferm Living gjort det rigtig strålende og har begge fået skabt nogle vanvittigt flotte børnekollektioner, som er at finde på mange danske børns værelse.

Hvor kan jeg få et overblik over alle puder med dyr?

Der findes mange puder med dyr og det at få et overblik kræver virkelig tålmodighed. Her på siden har vi valgt at lave en samlet kategori, hvor alle puderne med dyr er samlet. Her er alt fra puder med print til patchwork puder med fjollede dyr i skøre farver og alt indimellem. Vi håber det er med til at skabe overblik og derved give jer den bedste mulighed for at finde frem til den helt rette dyrepude!

About admin

Jeg er en af skribenterne her på Pudeguiden.dk. Jeg vil bruge min viden omkring indretning, design mv. til, at vejlede dig igennem dine køb af puder på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*